Vuokraa tilamme juhlaasi tai tilaisuuteesi

Upeat tilat ja kattavat tilavuokrapalvelut

Vuokrattavana on upea ravintolasali sekä kokoushuone 15 hengelle. Ravintolasalissa asiakaspaikkoja 100. Ravintolasalista löytyy valkokangas,  äänentoisto sekä piano tilaisuuksia varten. Kokouhuone on varustettu televisiolla sekä tarvittavilla kokousvälineillä.  Tilavuokrat sisältävät juhlissa liinat, kynttilät, kattaukset, siivouksen sekä yhden tarjoilijan /20henkeä tilaisuutenne ajaksi. Lisähenkilökunnasta sovitaan erikseen.

Tilavuokra 52€/h. Hintoihin sisältyy alv 24%. Tilavuokrat kaksinkertaistuvat klo 00.00 jälkeen. Mikäli tehty varaus perutaan myöhemmin kuin 7 päivää ennen tilaisuuden alkua, peritään varauksesta peruutusmaksu, joka on 50 % koko tilauksen hinnasta (myös tarjoilut)

 

Yhteydenotot puhelimitse 045-116 7765 tai sähköpostilla friida@friida.fi  

Päivittäistä lounastarjoilua ei toistaiseksi ole saatavilla. Kokouslounaat erillisenä palveluna. 

Tarjouspyynnöt; myynti@friida.fi

Kokouspalvelut

Aamiaisbrunssista koko päivän seminaareihin. Lounaat sekä illalliset voit valita lautas tai buffeetarjoiltuina.  Aamiaiset, lounaat, illalliset sekä makeat ja suolaiset leivonnaiset valmistetaan omassa keittiössämme ja tarjoillaan uunituoreina. Kokouskäytössänne on nykyaikaiset av-laitteet kuten valkokangas sekä videotykki äänentoistoineen.

Juhlapalvelut

Elämän tärkeisiin hetkiin ravintolamme tarjoaa upeat puitteet niin yrityksille kuin yksityisillekin juhlijoille. Järjestämme ihanat häät, tunnelmalliset muistotilaisuudet, leppoisat syntymäpäivät sekä railakkaat yksityiset/yritysjuhlat. Suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne tilaisuus.

Kauttamme järjestyy myös erilaiset ohjelmapalvelut tilaisuuksiin, kuten trubaduurit, duot, triot, bändit, standup koomikot, taikurit, kuorot jne. 

Vuokratilat

Upeassa ravintolasalissamme on 80 asiakaspaikkaa. Voit vuokrata koko salin käyttöösi tilaisuutenne ajaksi. Ravintolasalissa käytössänne on videotykki, valkokangas sekä äänentoisto. Kokoushuoneessamme on tilaa 15 hengelle. Kokoushuoneessa on tarvittavat kokousvälineet.