Toimitusehdot

Hinnat sisältävät alv. 14 % ruoan osalta, tilat ja alkoholi 24 %. (YRITYKSET ALV 0%)

Osanottajamäärä erityisruokavalioineen on vahvistettava 7 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Minimihenkilömäärä (minimilaskutusperuste) 20 aikuista. HUOM! Juhlissa 20 hengen tilaisuudet toteutamme pääsääntöisesti lautastarjoiluna.

Vahvistettu henkilömäärä on laskutusperuste, paitsi henkilömäärän kasvaessa laskutetaan todellinen osanottajamäärä.

Sunnuntaisin minimilaskutuksemme tilaisuudesta (tila ja menu) on 1000 €.

Tila ja henkilökunta ovat asiakkaan käytössä (esim. koristelu ja av-laitteiden testaus) aikaisintaan puolta tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Juomat laskutamme kulutuksen mukaan. Viinit laskutetaan avattujen  pullojen  mukaan.

Lapset 6-12 v. ruokailevat puoleen hintaan, tätä nuoremmat ilmaiseksi.

Toimitusehtoihimme elintarvikelain puitteissa kuuluu, että emme pakkaa tilaisuuksista ylijääneitä tarjottavia asiakkaiden mukaan vaan hävitämme ne asianmukaisesti.

Tilaisuuden peruuntuessa:

Mikäli 20 hengen tai sen ylittävän henkilömäärän tilaisuus perutaan myöhemmin kuin 30 vrk ennen, perimme tilaisuudesta tilavuokran osuuden (suunnitellun ajan mukaisesti) sekä tilaisuuteen varattujen tarjoilijoiden palkat.

Jos 20 hengen tilaisuus perutaan aiemmin kuin 14 vrk ennen tilaisuutta, peruutuksesta ei aiheudu kuluja. Jos varaus perutaan 7-13 vrk ennen, veloitamme 50 % tilaisuuden kokonaisarvosta  (tilat ja ruokailu). Mikäli tilaisuus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen, veloitamme koko tilaisuuden hinnan viimeisimmän ilmoitetun henkilömäärän mukaan.

Yhteydenotot puhelimitse 045-116 7765 tai sähköpostilla friida@friida.fi