Yhteydenotto: 045-116 7765 tai friida@friida.fi
Tarjouspyynnöt
myynti@friida.fi

Päivittäistä lounastarjoilua ei toistaiseksi ole saatavilla. Kokouslounaat erillisenä palveluna. 

Tarjouspyynnöt; myynti@friida.fi

Kokouspalvelut

Aamiaisbrunssista koko päivän seminaareihin. Lounaat sekä illalliset voit valita lautas tai buffeetarjoiltuina.  Aamiaiset, lounaat, illalliset sekä makeat ja suolaiset leivonnaiset valmistetaan omassa keittiössämme ja tarjoillaan uunituoreina. Kokouskäytössänne on nykyaikaiset av-laitteet kuten valkokangas sekä videotykki äänentoistoineen.

Juhlapalvelut

Elämän tärkeisiin hetkiin ravintolamme tarjoaa upeat puitteet niin yrityksille kuin yksityisillekin juhlijoille. Järjestämme ihanat häät, tunnelmalliset muistotilaisuudet, leppoisat syntymäpäivät sekä railakkaat yksityiset/yritysjuhlat. Suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne tilaisuus.

Kauttamme järjestyy myös erilaiset ohjelmapalvelut tilaisuuksiin, kuten trubaduurit, duot, triot, bändit, standup koomikot, taikurit, kuorot jne. 

Vuokratilat

Upeassa ravintolasalissamme on 80 asiakaspaikkaa. Voit vuokrata koko salin käyttöösi tilaisuutenne ajaksi. Ravintolasalissa käytössänne on videotykki, valkokangas sekä äänentoisto. Kokoushuoneessamme on tilaa 15 hengelle. Kokoushuoneessa on tarvittavat kokousvälineet.