Yhteydenotto: 045-116 7765 tai friida@friida.fi
Tarjouspyynnöt
myynti@friida.fi

Lounas

Hekullinen lounas tarjoillaan tiistaista torstaihin klo. 11.00 - 13.00. Lounas sisältää salaattipöydän, keiton, lämpimän ruuan, kahvin, teen ja pienen makean. Lounas tarjoillaan noutopöydästä. Lounas valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista omassa keittiössämme.

Kokouspalvelut

Aamiaisbrunssista koko päivän seminaareihin. Lounaat sekä illalliset voit valita lautas tai buffeetarjoiltuina.  Aamiaiset, lounaat, illalliset sekä makeat ja suolaiset leivonnaiset valmistetaan omassa keittiössämme ja tarjoillaan uunituoreina. Kokouskäytössänne on nykyaikaiset av-laitteet kuten valkokangas sekä videotykki äänentoistoineen.

Juhlapalvelut

Elämän tärkeisiin hetkiin ravintolamme tarjoaa upeat puitteet niin yrityksille kuin yksityisillekin juhlijoille. Järjestämme ihanat häät, tunnelmalliset muistotilaisuudet, leppoisat syntymäpäivät sekä railakkaat yksityiset/yritysjuhlat. Suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne tilaisuus.

Kauttamme myös ohjelmapalvelut tilaisuuksiin.

Vuokratilat

Upeassa ravintolasalissamme on 100 asiakaspaikkaa. Voit vuokrata koko salin käyttöösi tilaisuutenne ajaksi. Ravintolasalissa käytössänne on videotykki, valkokangas, äänentoisto sekä piano. Kokoushuoneessamme on tilaa 15 hengelle. Kokoushuoneessa on tarvittavat kokousvälineet.